Asigurari Auto Valcea

Asigurari Auto Valcea

Asigurari RCA Valcea

Polița obligatorie de răspundere civilă auto – RCA – îți asigură stabilitatea financiară în cazul unui accident auto de care tu ești vinovat. Despăgubește daunele produse de tine sau vehiculul tău (staționat sau condus de altcineva) altor persoane.

Dacă ai o poliță RCA a unui asigurător cu bun renume în piață, poți detensiona rapid situația apărută imediat după un accident de care ești vinovat.

Are acoperire atât în România, cât și în restul Uniunii Europene. Unele polițe RCA, prin componenta Carte Verde au acoperire și în țări membre ale Conveției Carte Verde care sunt în afara Uniunii Europene.

Unii asigurători vând polițele RCA împreună cu microasigurări opționale adresate proprietarului vehiculului sau ocupanților: asigurări de deces sau invaliditate din accident, asigurări de tractare sau asistență rutieră, asigurări de sănătate legate de accidentele rutiere, asigurări de asistență juridică. Acestea au în general un cost redus.

Asigurari CASCO Valcea

Asigurarea Casco funcționează ca o plasă de siguranță pentru mașina ta, în cazul unor evenimente neprevăzute, cum ar fi furtul, incendiul, avariile, vandalismul sau alte riscuri, în funcție de nevoile tale de protecție.

Majoritatea polițelor casco (dar nu toate) au acum acoperire teritorială pe tot teritoriul Uniunii Europene. Unele produse au acoperiri ceva mai limitate în afara României (anumite plafonări de sume asigurate, franșize mai mari la anumite riscuri).

Majoritatea produselor casco (dar nu toate) au acum servicii de asistență rutieră incluse. Unele produse au asistența rutieră necesară în cazul producerii unui risc asigurat din poliță, alte produse pot avea asistență rutieră și din defecțiuni ce imobilizează vehiculul. Caluza de asistență rutieră poate avea acoperire doar în România sau și în afara țării. Pentru astfel de detalii consultați condițiile de asigurare sau întrebați-vă brokerul de asigurări.

Există și produse casco ce se vând doar la pachet cu polița RCA. Uzual aceste polițe casco au acoperiri ceva mai restrânse decât o poliță casco standard, la un preț pe măsura mai mic; ele oferă protecție pentru unele accidente rutiere, fenomene naturale, furt total. Exemple: Casco Perfect Cover (City Insurance), Casco ECOnom (Omniasig), Casco Start (Euroins).

Lasa-ti grija asigurarii auto in seama noastra

Te Notificam Cand iti Expira RCA-ul
u

Vrei sa stii cat te costa Asigurarea Auto Valcea?

Completeaza formularul de mai jos si te sunam noi.

Acord GDPR

Intrebari frecvente despre asigurari auto Valcea RCA & CASCO

Ce sunt asigurarile RCA?

Ce sunt Asigurarile RCA?
RCA-ul sau Asigurarea de Raspundere Civila Auto, este o asigurare obligatorie pentru toti posesorii de autovehicule si acopera daunele produse din vina proprie unui tert, neacoperind daunele produse autovehiculului propriu.

Cine are nevoie de Asigurarea RCA?

 Asigurarea RCA este o asigurare obligatorie pentru toate persoanele fizice si juridice care detin un autovehicul inmatriculat sau inmatriculabil la noi in tara si pentru persoanele straine, cu autovehicule inmatriculate in afara tarii si care nu detin asigurere de raspundere civila.

Avantajele Asigurarilor prin Web ASIG

Asigurari RCA Online

LIVRAREA GRATUITA ORIUNDE te-ai afla!
Daca nu poti trece pe la locatia noastra pentru a ridica asigurarea, iti vom livra asigurarea ORIUNDE te afli in Ramnicu Valcea. Indiferent daca esti acasa, la job sau chiar la MALL 🙂

CEA MAI BUNA OFERTA PT TINE!
Deviza noastra e: AVANTAJUL CLIENTULUI E PRIORITATEA NOASTRA!
Colaboram cu TOTI Asiguratorii de pe piata si TOATE tipurile de asigurari, asa ca cautam pentru tine CEA MAI BUNA OFERTA in functie de dorintele tale. Indiferent ca doresti cel mai mic pret sau cea mai serioasa oferta, noi iti vom satisface dorinta!

Suntem REMINDER-ul tau!
Cu noi nu vei mai avea nevoie sa tii minte cand iti expira vreo asigurare pentru ca avem un sistem bine pus la punct prin care te vom anunta inainte sa iti expire si iti vom cauta cea mai buna oferta! Scapa de grija asigurarilor, Web ASIG are grija pentru tine 🙂

Ce este Asigurarea CASCO?

Asigurarea CASCO este o asigurare facultativa a masinii, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Aceasta asigurare se poate face pentru masinile cu o vechime mai mica de 10 ani, iar in cazul unui furt sau al unui accident auto, avariile masinii vor fi platite in baza acestei polite de asigurare.

Ce se asigura prin Asigurarea CASCO?

Prin Asigurarea Auto CASCO, proprietarul isi protejeaza autovehiculul impotriva furtului, avariilor si distrugerilor produse in urma accidentelor sau a calamitatilor naturale.

Cine poate incheia Asigurari CASCO si pe ce perioada?

Asigurarea poate fi incheiata de orice societate de asigurare autorizata din Romania, in urma unei cereri scrise a asiguratului si a efectuarii inspectiei de risc, pe o perioada de un an, cu plata integrala sau in rate.