ASIGURARI TRANSPORTATORI VALCEA

 Multitudinea riscurilor la care sunt expuse activitățile de transport au dus la dezvoltarea unei game largi de produse, cu caracteristici specifice pentru evenimente rutiere, maritime, aviatice sau feroviare.

Te ajutam sa gasesti asigurarea potrivita nevoilor tale, la pretul corect!

asigurari locuinta valcea

Ce tipuri de asigurari pt. transportatori iti putem oferii

CMR

Raspunderea transportatorului de marfa

Daca transporti marfuri la nivel national sau internațional, trebuie să iei în calcul eventualitatea în care acestea ar putea fi distruse sau deteriorate și impactul unei astfel de pagube asupra stabilității financiare a companiei tale.
Globasig îți oferă cea mai adecvată poliță CMR, care îți protejează răspunderea pentru mărfurile pe care le transporți.

ACCIDENTE CALATORI

Siguranța călătorilor pe care îi transport șoferii firmei tale este o prioritate, având în vedere răspunderea față de siguranța acestora. Tot ceea ce trebuie să faci este să găsești asigurarea potrivită care să acopere răspunderea companiei în cazul unui eveniment nedorit.

ACCIDENTE CALATORI

Siguranța călătorilor pe care îi transport șoferii firmei tale este o prioritate, având în vedere răspunderea față de siguranța acestora. Tot ceea ce trebuie să faci este să găsești asigurarea potrivită care să acopere răspunderea companiei în cazul unui eveniment nedorit.

ROTR

Asigurarea operatorului de transport

Activitățile de transport rutier pot fi susținute printr-o asigurare care ca obiect răspunderea operatorului, conform Ordonanaței de Urgență nr. 980/2011, care stipulează obligativitatea unei capacități financiare a transportatorului de 9.000 de euro pentru primul vehicul și 5.000 de euro pentru următoarele vehicule.

CARGO

Asigurarea Cargo te protejează financiar împotriva pierderilor/pagubelor bunurilor transportate pe trasee interne și/sau internaționale, efectuate cu orice tip de mijloc de transport. În funcție de specificul activității tale, consultanții Globasig îți pot propune să atașezi clause suplimentare poliței Cargo, astfel încât să beneficiezi de protecție optimă.

Pentru proprietarul bunurilor sau cineva care are interes asupra mărfurilor transportate, aceasta formă este cea mai acoperitoare asigurare, depăşind de cele mai multe ori riscurile şi sumele oferite de protecţia CMR.

Incepeti cu o oferta personalizata gratuita

Formular cerere asigurari transportatori

Acord GDPR

Intrebari frecvente

Ce este Asigurarea CMR?

Asigurarea de raspundere a transportatorului, in calitate de caraus, pentru marfurile transportate cu vehicule, vizeaza transporturile de marfa cu vehicule inmatriculate in Romania, pe sosele, în baza unor contracte de transport.

Ce se asigură prin Asigurarea CMR?

Se acopera pierderea totala sau partiala a marfurilor sau avarierea acestora, produse in timpul operatiunilor de transport de marfuri, pentru care locul de incarcare si locul de descarcare sunt ambele pe teritoriul Romaniei sau sunt situate in tari diferite, dintre care cel putin una dintre ele este tara semnatara a Conventiei referitoare la contractul de transport international de marfuri pe sosele C.M.R.

Pe ce perioadă se încheie Asigurarea CMR?

Asigurarea poate fi încheiată pe 1 an sau doar pe perioada unui transport.

Cand iti trebuie o asigurare ROTR?

Asigurarea ROTR este destinata operatorilor de transport rutier pentru obtinerea licentei de transport. Conform prevederilor legale in vigoare, operatorul de transport trebuie să faca dovada ca dispune de capacitate financiara in valoare de 9.000 euro pentru primul autovehicul si de cate 5.000 euro pentru fiecare din celelalte autovehicule. Capacitatea financiara se certifica prin capitalul social propriu, completat cu garanții bancare sau asigurare.

Calatoreste linistit in orice vacanta
Noi te asiguram!